Μεταφορές Παγκοσμίου Επιπέδου

Η Dan shipping είναι μία εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες παγκόσμιας κλίμακας έχοντας υψηλότατο επίπεδο γνώσεων. Επιπροσθέτως, συνεργάζεται με παγκόσμιο δίκτυο αξιόπιστων πρακτόρων, έχει τη διαρκή υποστήριξη των μεγαλύτερων ναυτιλιακών, αεροπορικών γραμμών και οδικών μεταφορών.

Dan Shipping Thessaloniki gateway to balkans

Δύναμη Εμπιστοσύνης

Δίνουμε έμφαση στις ηθικές αξίες και το αποδεικνύουμε εμπράκτως σε ολες τις υπηρεσίες μας

Η εταιρεία Dan Shipping στελεχώνεται από ικανότατο προσωπικό με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της μεταφοράς, συνεργάζεται με παγκόσμιο δίκτυο αξιόπιστων πρακτόρων, έχει τη διαρκή υποστήριξη των μεγαλύτερων ναυτιλιακών, αεροπορικών γραμμών και οδικών μεταφορών.
Ανταποκρίνεται άμεσα και υπεύθυνα στις απαιτήσεις της αγοράς και στις ανάγκες του πελάτη εξατομικευμένα,  προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλούς, έγκαιρης και οικονομικώς συμφέρουσας μεταφοράς θαλάσσιων, οδικών, αεροπορικών φορτίων, αποθήκευσης και εκτελωνισμού, σε παγκόσμια κλίμακα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Για κάθε είδους μεταφορά ελάτε στην Dan Shipping IKE

CFS Αποθήκευση και αποσυγκέντρωση

  • Προσφέρουμε ισχυρές και επιτυχημένες υπηρεσίες αποθήκηκευσης CFS στις περισσότερες χώρες των Βαλκανίων, από την πιο σύγχρονη αποθήκη σε μια μεγάλη on-terminal εγκατάσταση, σε μια προηγμένη εγκατάσταση καθως και σε ενδιάμεσες μεταξύ τους τοποθεσίες.

Υπηρεσίες εδάφους για εισαγωγές/εξαγωγές στα Βαλκάνια

  • Η αξιόπιστη τελωνειακή διαμεσολάβηση, χερσαίες μεταφορές ή σιδηροδρομικές προωθήσεις εκτελεσμένες στην ώρα τους, η τεκμηρίωση των εγγράφων και η προσεκτική παρακολούθηση είναι πολύ σημαντικά για τους πελάτες μας οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα Βαλκάνια
  • Είμαστε σε θέση να παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας σε όλες τις Βαλκανικές πόλεις.

Προμήθεια Flexi-tanks
(fitting)

Μέσα από τους διεθνώς καταρτισμένους πράκτορες και το δίκτυο μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε κατάλληλα flexi-tanks είτε για κρασιά είτε για τρόφιμα ή για μη επικίνδυνα χημικά.

Project cargo solutions

Είτε έχετε ένα έργο κατασκευής ή τηλεπικοινωνιών είτε ένα έργο πετρελαίου και φυσικού αερίου, η παρουσία μας στο χώρο του έργου μπορεί να εγγυηθεί μια άψογη και πρώτης κλάσσης παράδοση στον τελικό προορισμό. Η εμπειρία μας σε έργα μεγάλης κλίμακας μπορεί να εγγυηθεί στους συνεργάτες μας ότι είτε το έργο σας είναι μεγάλο είτε μικρό, οι απαιτήσεις σας, θα λάβουν από τους ειδικούς μας την ίδια φροντίδα και προσοχή.

Groupage Service

Οι υπηρεσίες μας στο χώρο του Groupage καλύπτουν όλο τον κόσμο εβδομαδιαίως:

1) Αμερική & Λατινική Αμερική,
2) Ασία, 3) Ωκεανία, 4) Αφρική,
5) Ισραήλ, 6) Κύπρος